Veel gestelde vragen

Vraag 1: Waarom is jullie camping “kindvrij”?
Les Armengauds is een rustige en kleinschalige camping die zich richt op volwassenen die tijdens hun vakantie willen genieten van èchte rust en stilte. Deze groep bestaat niet alleen uit vijftigplussers. Gebleken is dat juist ook jonge stellen of bijvoorbeeld hardwerkende twintigers, dertigers en veertigers (in het onderwijs, jeugdzorg e.d.) tot deze groep behoren.

Deze doelgroep is bij ons van harte welkom, ook in juli en augustus. Terwijl andere campings dan overspoeld worden door gezinnen.

Op onze camping wordt u niet omringd door gillende kinderen, hoeft u niet bang te zijn voor een voetbal tegen uw caravan/camper/tent, en kunt u in alle rust afkoelen in ons heerlijke zwembad op zoutbasis met schitterend uitzicht.
Ook kunt u rekenen op een schoon sanitair.

Wij, Cax en Marion wensen u een hele fijne en rustige vakantie toe!

Wij adverteren in :
ANWB kleine campingids, Gite. nl/ verhuursite voor gites/vakantiewoningen/ chambre d’hôtes.
Rustiek kamperen, Kamperen zonder kinderen, Kleine campings frankrijk, vakantiehuizen frankrijk

Vraag 2: Wat zijn jullie trefwoorden?
Volwassenen die houden van rust, ruimte, het Franse platteland, de Bourgondische levensstijl, onze table d’hôtes en de gezellige zaterdag barbecue, fietsen, wandelen, genieten van de zelf aangelegde tuinen en luieren bij het zwembad. Les Armengauds is geen naturistencamping maar bij het zwembad is naakt zonnen toegestaan.

Vraag 3: Wat betekent Les Armengauds?
Het is een gewone Franse familienaam zonder betekenis, de naam van de taxichauffeur in Revel heet ook Armengauds, evenals mijn Franse lerares.

Vraag 4: Zijn huisdieren toegestaan?
Alleen op de camping in overleg. Mits ze geen overlast voor anderen veroorzaken. Er is een groot veld van 3 hectare waar de honden los mogen lopen en uitgelaten kunnen worden. Gebeurt dit elders, dan vragen wij u het op te ruimen.
Huisdieren kunnen niet alleen achter gelaten worden in de tent, auto of bar/bisto.
Huisdieren in de gites zijn niet toegestaan.

Vraag 5: Is Les Armengauds makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer?
Het is geen aanrader, maar u kunt met de trein via Toulouse naar Castelnaudary en daar een taxi nemen.
Vliegen kan ook, met www.ryanair.com vanaf Brussel-Zuid (Charleroi) naar het vliegveld van Carcassonne, waar u een auto kunt huren.

Ook vliegt de KLM meerdere keren per dag van Amsterdam naar Toulouse.

Cax en Marion wensen u een fijne vakantie op Les Armengauds.

A bientôt!